Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to 200.3.14.150:43 (Connection timed out) in /var/www/clients/i57454/elnastrom.dk/web/administrator/components/com_joomlastats/count.classes.php on line 1038

Privatlivspolitik

Behandling af dine oplysninger:

 I henhold til Eu regler om håndtering af personaledata (CPDR) overholder jeg de bestemmelser, der sikrer at håndtering af dine personlige oplysninger er forsvarlig og efter gældende lov.

Psykologer er underlagt tavshedspligt og derfor skal alle oplysninger om dig behandles fortroligt. Det indebærer at der ikke kan indhentes eller udleveres oplysninger om dig, medmindre at du har givet samtykke hertil.

Typer af oplysninger:

Jeg journalfører de oplysninger, som jeg får fra dig. Disse skrives ind i et elektronisk journalsystem, som kun jeg (og du hvis du ønsker det) har adgang til, medmindre du skriftlig har givet tilladelse til, at dine oplysninger udleveres til andre. 

Jeg modtager oplysninger fra din læge, hvis du har en henvisning. Det er din afgørelse om jeg videregiver oplysninger  til din egen læge. 

Jeg kan også modtage oplysninger fra kommune eller private sygesikringer, hvis du har givet tilladelse hertil.

Formål:

Personoplysninger bruges først og fremmest i forbindelse med din terapeutiske behandling.

De bruges også til at udarbejde attester til brug for myndighederne samt til kommunikation til andre sundhedspersoner f.eks. læge eller sygehus. 

Desuden kan oplysninger også blive brugt til mine pligter i henhold til gældende lovgivning, herunder databehandlingslovgivningen, dokumentationspligt, i forbindelse med klage eller inspektion og forespørgsel fra myndighederne.

Dine personoplysninger bliver systematiseret og opbevaret i et sikkert databehandlingssystem hos min databehandler, som er: CGM/ www.cgm.com